Μπάνσκο, Βουλγαρία

170,00€

 

Gallery / Videos

Tour’s Description

23 – 26/12/2017 Βουλγαρία – Σόφια – Μπάνσκο – Μονή Ρίλας – Σαντάνσκι 170€

1η ημέρα: Αθήνα – Μπάνσκο

Αναχώρηση το πρωί στις 05:30 για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα και έπειτα από σύντομο έλεγχο (απαραίτητο διαβατήριο ή νέου τύπου ταυτότητα) συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μπάνσκο – Ρίλα – Σόφια

Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό απλά ως μοναστήρι της Ρίλα, είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη Ορθόδοξη Μονή ΣΤΗ Βουλγαρία, με ανεκτίμητα ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μουσείο της χώρας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την Unesco ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Συνεχίζουμε για τη Σόφια όπου θα δούμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό του Αλεξάντερ Νέφσκυ, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας που είναι η πιο παλιά και έδωσε το όνομα της στην πόλη, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη, το Εθνικό θέατρο, τον ναό Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, τη γέφυρα των Αετών κ.α. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μπάνσκο

Πρωινή και ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας να απολαύσετε το Αλπικό τοπίο και να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στις εγκαταστάσεις spa του ξενοδοχείου, τη θερμαινόμενη πισίνα, τη σάουνα, το χαμάμ και το γυμναστήριο. Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στα χειμερινά σπορ ή/και να επισκεφθούν την πόλη του Μπάνσκο, να γευτούν τοπικές σπεσιαλιτέ και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μπάνσκο – Σαντάνσκι – Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Σαντάνσκι, γνωστό για το θαυμάσιο κλίμα του και προπαντός για τις θεραπευτικές ιαματικές πηγές, μια πόλη με ιστορία 1.000 ετών. Μέχρι σήμερα από την ιστορία της πόλης διασώθηκαν πολυάριθμες μαρτυρίες. Αξιοσημείωτο το καλά διασωθέν αρχαιολογικό μουσείο με πολύ μεγάλη συλλογή που παρακολουθεί το παρελθόν του Σαντάνσκι. Εντυπωσιακό αξιοθέατο επίσης είναι και ο γιγάντιος πλάτανος που υψώνεται πάνω από παλιά μαρμάρινη βάση. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας στην πάμφθηνη αγορά της πόλης. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 170€ 

Περιλαμβάνεται: Πούλμαν, διαμονή σε ξενοδοχείο, 3 διανυκτερεύσεις, 3 πρωινά και 3 δείπνα στο ξενοδοχείο, ξεναγό στη Σόφια, Αρχηγός εκδρομής, Φ.Π.Α., ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Choose a date to book now

Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη
Επιλεγμένη
Τύπος Εκδρομής: Daily Tour
Duration:
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Unlimited
Περιοχή:
Βαθμολόγηση:
Ημερομηνία αναχώρησης:
Arrive date:
Ενήλικες:
Παιδιά:
Βρέφος:

Κάνετε κράτηση για τις Χριστούγεννα στην Βουλγαρία 23-26/12

Κράτηση

Η Κράτησή σας:

Tour’s Reviews

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση