210,00€

Tour Nearby Χριστούγεννα Σέρρες-Κερκίνη 23-26/12

 

Gallery / Videos

Tour’s Description

4ήμερη εκδρομή 23-26/12/2017

Λίμνη Κερκίνη – Σέρρες – Υδροβιότοπος – Οχυρό Ρούπελ – Σπήλαιο Αλιστράτης – Θεσσαλονίκη

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και φτάνουμε στις ΣΕΡΡΕΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ‘’ στην κοιλάδα Αγ. Αναργύρων σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ, γνωστό από την αντίσταση των ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες. Εν συνεχεία για Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΒΥΡΩΝΕΙΑ και φτάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ όπου στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ της υπάρχουν πάνω από 300 είδη πουλιών. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο της. Εκεί θα υπάρξει ενημέρωση με σλάϊτς (και προαιρετική περιήγηση της Λίμνης με βάρκα) παραμονή, γεύμα στην περιοχή της Λίμνης. Κατόπιν για την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα προσφερθεί το Δείπνο – Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική.  Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ν. ΖΙΧΝΗ και φτάνουμε στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ  επίσκεψη σ’ ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα σπήλαια της χώρας μας, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για το γραφικό προάστιο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ της πόλης των ΣΕΡΡΩΝ, με την τεχνική λίμνη, τους καταρράκτες τις και τα τρεχούμενα νερά, ένας πραγματικός παράδεισος της περιοχής, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

 

ΤΡΙΤΗ 26/12/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, στάση. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ γεύμα επί της εθνικής οδού. Κατόπιν για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν.  ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 210 H/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ ELPIDA RESORT & SPA ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στις ΣΕΡΡΕΣ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 3 Δείπνα μαζί και το ΡΕΒΕΓΙΟΝ με Ζωντανή Μουσική για 24/12, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Φ.Π.Α.

 

Choose a date to book now

Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη
Επιλεγμένη
Τύπος Εκδρομής: Daily Tour
Duration:
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Unlimited
Περιοχή:
Βαθμολόγηση:
Ημερομηνία αναχώρησης:
Arrive date:
Ενήλικες:
Παιδιά:
Βρέφος:

Κάνετε κράτηση για τις Χριστούγεννα Σέρρες-Κερκίνη 23-26/12

Κράτηση

Η Κράτησή σας:

Tour’s Reviews

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση