150,00€

 

Gallery / Videos

Tour’s Description

3ήμερη εκδρομή 31/12-02/01/2018

Γύρος Πηλίου – Πορταριά – Μακρυνίτσα – Χάνια – Μηλιές – Κισσός – Τσαγκαράδα – Βόλος

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2017

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ  και φτάνουμε στον ΒΟΛΟ παραμονή, γεύμα στα τσιπουράδικα. Εν συνεχεία για την ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ το μπαλκόνι του Πηλίου όπως αποκαλείται από πολλούς με την εκπληκτική θέα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ και τον Παγασητικό κόλπο, στάση. Επιστροφή στον ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Δείπνο – Ρεβεγιόν σε κοσμική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/1/2018

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την γοητευτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα αρχοντικά, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο, στάση. Εν συνεχεία για τον γραφικό ΚΙΣΣΟ, βόλτα στην όμορφη πλατεία του χωριού πνιγμένη στο πράσινο, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο με μια ενδιάμεση στάση στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΤΡΙΤΗ 2/1/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις όμορφες ΜΗΛΙΕΣ στάση. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΣΤΥΛΙΔΑ – ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 150 H/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ΄΄ NEFELI ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, 3) τα 2  πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα μαζί με το ΡΕΒΕΓΙΟΝ στις 31/12,  5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Φ.Π.Α.

Choose a date to book now

Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη
Επιλεγμένη
Τύπος Εκδρομής: Daily Tour
Duration:
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Unlimited
Περιοχή:
Βαθμολόγηση:
Ημερομηνία αναχώρησης:
Arrive date:
Ενήλικες:
Παιδιά:
Βρέφος:

Κάνετε κράτηση για τις Πρωτοχρονιά στο Πήλιο 31-02/01

Κράτηση

Η Κράτησή σας:

Tour’s Reviews

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση