190,00€

Tour Nearby Πρωτοχρονιά στα Λουτρά Πόζαρ 30-02/01

 

Gallery / Videos

Tour’s Description

4ήμερη 30/12-02/01/2018

Λουτρά Πόζαρ (Αριδαίας) – Άγιος Αθανάσιος  – Έδεσσα – Νάουσα – Παναγία Σουμελά – Βέροια – Λιτόχωρο – Θεσ/νίκη

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/12/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ  παραμονή, γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΒΕΡΟΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ και καταλήγουμε στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο(4km. από την πόλη). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2017

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Θα επισκεφτούμε τον πολιούχο της ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ, τον Λευκό Πύργο ,  την Πλατεία Αριστοτέλους , τα Λαδάδικα και θα περπατήσουμε στον παραλιακό δρόμο της με θέα τον Θερμα’ί’κό, παραμονή, γεύμα(ελεύθερο). Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στην πόλη της ΝΑΟΥΣΑΣ για ένα καφέ. Το βράδυ Δείπνο – Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/1/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραδοσιακό χωριό ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(το τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Ελλάδος) χτισμένο σε υψόμετρο 1200μ. στην πλαγιά του όρους ΚΑ’Ι’ΜΑΚΤΣΑΛΑΝ(ΒΟΡΑΣ), στάση. Εν συνεχεία για ΑΡΙΔΑΙΑ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ και φτάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη(μπάνιο προαιρετικό). Κατόπιν γεύμα στην περιοχή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Συνεχίζουμε για ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΤΡΙΤΗ 2/1/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, επίσκεψη. Εν συνεχεία για το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ – ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 190 H/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ ΔΡΥΑΔΕΣ ‘’ 3***  σε δίκλινα δωμάτια στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ(4km. από την πόλη), 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 3 Δείπνα μαζί και το ΡΕΒΕΓΙΟΝ με Ζωντανή Μουσική για 31/12,  5) Αρχηγό – Συνοδό , 6) Φ.Π.Α.Λουτρά Ποζάρ (Αριδαίας) – Άγιος Αθανάσιος (Βόρρας)

Choose a date to book now

Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη
Επιλεγμένη
Τύπος Εκδρομής: Daily Tour
Duration:
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Unlimited
Περιοχή:
Βαθμολόγηση:
Ημερομηνία αναχώρησης:
Arrive date:
Ενήλικες:
Παιδιά:
Βρέφος:

Κάνετε κράτηση για τις Πρωτοχρονιά στα Λουτρά Πόζαρ 30-02/01

Κράτηση

Η Κράτησή σας:

Tour’s Reviews

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση