234,00$

Tour Nearby Χριστούγεννα στην Θράκη 23-26/12

 

Gallery / Videos

Tour’s Description

4ήμερη 23-26/12/2017

Ανδριανούπολη – Θράκη – Σουφλί – Ορεστιάδα – Πομακοχώρια – Ξάνθη – Κομοτηνή – Καβάλα – Λίμνη Βιστονίδα

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  23/12/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ και εφόσον κάνουμε μια στάση καθ’ οδόν και φτάνουμε στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ακριτικό νομό της ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Θα περάσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και θα φτάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έλεγχος των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων(Ταυτότητες νέου τύπου ή Διαβατήρια)  Πρώτος σταθμός μας η Παλαιά Ορεστιάδα , σημερινό Καραγάτς. Μία βόλτα στην πόλη θα μας οδηγήσει στον σιδηροδρομικό σταθμό. Εκεί που άλλοτε το Όριαν εξπρές είχε ένα από τους σταθμούς του. Επίσκεψη στον περιβάλλοντα χώρο. Συνεχίζουμε και κινούμενοι παράλληλα προς τον Έβρο , περνάμε την μακρά γέφυρα και κατευθυνόμαστε προς την πόλη που ίδρυσε ο Ανδριανός , την Ανδριανούπολη. Διατρέχοντας την πόλη, πρώτος σταθμός μας το μοναδικό Μουσείο Υγείας, στα αναπαλαιωμένα ανάκτορα του Μπεγιαζίτ και συνεχίζουμε για το σαράι ή τα παλάτια των σουλτάνων, που σήμερα σώζονται λείψανα αυτών. Επιστροφή στο κέντρο της Ανδιανούπολης . Επίσκεψη στο Τζαμί του Σουλτάνου Σελιμιγιέ το οποίο αποτελεί ένα αριστούργημα της Οθωμανικής και Ισλαμικής τέχνης(στα πρότυπα της Αγίας Σοφίας). Χρόνος για περιήγηση της παλιάς Ελληνικής πόλης, ψώνια στις κλειστές αγορές και γευστικές απολαύσεις στα παραδοσιακά εστιατόρια της. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή και πάλι μέσω Καστανιών στην Κομοτηνή με ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια παραδοσιακή παράδοση.  Το βράδυ Δείπνο – Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον Υδροβιότοπο της ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΟΝΙΔΑΣ όπου στο περιβαλλοντικό κέντρο της θα παρακολουθήσουμε video και ακολούθως ξενάγηση στην λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ και επίσκεψη στην ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Συνεχίζουμε για την ΞΑΝΘΗ, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν θα επισκεφτούμε τα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ με μία στάση στο χωριό ΣΜΙΝΘΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΤΡΙΤΗ 26/12/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΒΑΛΑ στάση. Εν συνεχεία για  ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 195 H/B

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ ΑΝΑΤΟLIA BOUTIQKE’’ 3*** στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ σε δίκλινα δωμάτια, 3) Τα 3 πρωινά σε μπουφέ , 4) Tα 3 Δείπνα μαζί με το Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική στις 24/12 , 5) Την ξενάγηση στον Υδροβιότοπο της ΛΙΜΝΗΣ ΒΙΣΤΟΝΙΔΑΣ, 6) Την τοπική ελληνόφωνη ξεναγό στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, 7) Αρχηγό – Συνοδό, 8) Φ.Π.Α.

Choose a date to book now

Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη
Επιλεγμένη
Τύπος Εκδρομής: Daily Tour
Duration:
Μέγιστος αριθμός ατόμων: Unlimited
Περιοχή:
Βαθμολόγηση:
Ημερομηνία αναχώρησης:
Arrive date:
Ενήλικες:
Παιδιά:
Βρέφος:

Κάνετε κράτηση για τις Χριστούγεννα στην Θράκη 23-26/12

Κράτηση

Η Κράτησή σας:

Tour’s Reviews

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση