Σαντορίνη

€295,00

 

Gallery / Videos

Tour’s Description

5ήμερη εκδρομή στη Σαντορίνη

  • Τιμή  Από 295€
  • Πακέτο  Ακτοπλοϊκό
  • Περίοδος  Καλοκαίρι
  • Αναχωρήσεις  23/07 & 20/08
  • Περιοχή  Σαντορίνη

1η ημέρα: Αθήνα – Σαντορίνη

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά στις 06:30 και αναχώρηση 07:25 με το blue star. Άφιξη στη Σαντορίνη στις 15:00 και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ ακολουθεί βόλτα στα Φηρά (21:00-00:00). Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Γύρος νησιού

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε στις 09:30 για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε τον Προφήτη Ηλία και τον Πύργο που αποτελεί μεσαιωνικό στολίδι και δεσπόζει πάνω σε ένα λόφο που εποπτεύει τη Σαντορίνη από τη μια άκρη ως την άλλη, από το Ακρωτήρι ως την Οία. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο Ακρωτήρι, ένα χωριό με σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα, (προαιρετική είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο), θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες στην φημισμένη κόκκινη παραλία και θα καταλήξουμε στην κοσμοπολίτικη Περίσσα, γνωστή για τις απέραντες μαύρες αμμουδιές της. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ελεύθερη ημέρα & προαιρετική απογευματινή εκδρομή στην Οία

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα για μπάνιο και ξεκούραση. Το απόγευμα προαιρετική επίσκεψη στην Οία, όπου θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και καλντερίμια. Το ηλιοβασίλεμα θα μας μείνει αξέχαστο από το έντονο κόκκινο – πορτοκαλί χρώμα του ουρανού. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Προαιρετική εκδρομή στο ηφαίστειο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 09:30 για προαιρετική κρουαζιέρα στην Παλιά και Νέα Καμμένη, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Θα φτάσουμε στο ηφαίστειο με εκδρομικά καΐκια και θα δούμε τον κρατήρα του ηφαιστείου, από όπου βγαίνουν θειάφι και ζεστός αέρας. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ ακολουθεί βόλτα στα Φηρά (21:00-00:00). Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Σαντορίνη – Πειραιάς

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ένα τελευταίο μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου. Παράδοση των δωματίων την προβλεπόμενη ώρα και αναχώρηση 12:30 για επίσκεψη στο διάσημο οινοποιείο Santo Wine. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι όπου ακολουθεί η αναχώρηση 15:30 του πλοίου της blue star για Πειραιά.

Choose a date to book now

Available
Not Available
Selected
Tour type: Specific Date
Maximum number of people: Unlimited
Location: Σαντορίνη
Rate:
Departure date:
Arrive date:
Adults:
Children:
Infant:

You are booking for Σαντορίνη

Submit

Your Booking:

Tour’s Reviews

There is no review