Τήνος

€235,00

Tour Nearby Τήνος

 

Gallery / Videos

Tour’s Description

Τήνος …το νησί της Παναγιάς

  • Τιμή  Από 235€
  • Πακέτο  Ακτοπλοϊκό
  • Περίοδος  Καλοκαίρι
  • Αναχωρήσεις  01/09 & 08/09
  • Περιοχή  Τήνος

1η ημέρα: Αθήνα – Ραφήνα – Τήνος

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλου για την Τήνο. Άφιξη στο νησί και ελεύθερος χρόνος για την πρώτη γνωριμία μας με το νησί της Παναγιάς. Θα περιηγηθούμε στα σοκάκια της Χώρας, θα απολαύσουμε τον καφέ μας και βέβαια θα προσκυνήσουμε στην Μεγαλόχαρη. Στη συνέχεια άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής μας Aeolos Bay 3* στo κέντρο της πόλης. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο δείπνο & διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Γύρος του νησιού

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το γύρο του νησιού. Θα περιηγηθούμε στις φυσικές ομορφιές, θα θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστερώνες, το αρχοντικό χωριό του Χαλεπά, τον Πύργο, το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρέθηκε η εικόνα της Παναγίας και τον Βώλακα. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να γευματίσουμε και να χαλαρώσουμε. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο δείπνο & διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ημέρα ελεύθερη & απογευματινή βόλτα στην πόλη

Πρωινό σε μπουφέ και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση. Θα χαρούμε τους χώρους του ξενοδοχείου και θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στην πισίνα. Το μεσημέρι ακολουθεί το γεύμα μας και νωρίς το απόγευμα θα πραγματοποιήσουμε με το πούλμαν βόλτα για καφέ και περίπατο στην πόλη. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Τήνος – Ραφήνα – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο λιμάνι με ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία ματιά στο κυκλαδίτικο νησί, αγορά τοπικών προϊόντων και σουβενίρ. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας. Νωρίς το βράδυ επιστροφή στην Αθήνα.

Choose a date to book now

Available
Not Available
Selected
Tour type: Specific Date
Maximum number of people: Unlimited
Location:
Rate:
Departure date:
Arrive date:
Adults:
Children:
Infant:

You are booking for Τήνος

Submit

Your Booking:

Tour’s Reviews

There is no review