Ζάκυνθος

€185,00

 

Gallery / Videos

Tour’s Description

Ζάκυνθος… το φιόρο του Λεβάντε!

  • Τιμή  Από 185€
  • Πακέτο  Ακτοπλοϊκό
  • Περίοδος  Καλοκαίρι
  • Αναχωρήσεις  21/09 & 05/10
  • Περιοχή  Ζάκυνθος

1η ημέρα: Αθήνα – Κυλλήνη – Ζάκυνθος

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για Κυλλήνη μέσω της περιφερειακής οδού της Πάτρας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Επιβίβαση στο φέρυ μποτ και μετά από 1,30 ώρα άφιξη στο λιμάνι της Ζακύνθου. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής μας. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Περιήγηση πόλης – Καλαμάκι – Λαγανάς

Μπουφές πρωινό και αναχώρηση για το κέντρο της πόλης για να επισκεφτούμε το μουσείο του Αγ. Διονυσίου αλλά και να περπατήσουμε στη Στράτα Μαρίνα, στην περίφημη Ρούγα και στο εμπορικό κέντρο με τις γραφικές καμάρες και την πλακόστρωτη κεντρική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Καλαμάκι όπου σώζονται οι θαλάσσιες χελώνες καρέτα – καρέτα με ελεύθερο χρόνο για καφέ. Τελευταία στάση της ημέρας ο περίφημος Λαγανάς με χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Καταστάρι – Γαλάζιες Σπηλιές – Βολίμες – Ναυάγιο

Μετά το πλούσιο πρωινό ξεκινάμε για το γύρο του νησιού. Πρώτος μας σταθμός το Καταστάρι το οποίο βρίσκεται σε ύψωμα δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε πανοραμικά την θέα προς τις Αλυκές και το Ιόνιο πέλαγος. Στη συνέχεια, μετά το χωριό Άγιος Νικόλαος θα επισκεφτούμε ένα από τα πιο γνωστά και διαφημισμένα φυσικά αξιοθέατα του νησιού, τις γαλάζιες σπηλιές. Για όσους επιθυμούν και καιρού επιτρέποντος, μπορούμε να επιβιβαστούμε σε βάρκες και να θαυμάσουμε από κοντά τους ιδιότυπους αυτούς γεωλογικούς σχηματισμούς που έχουν δημιουργήσει μια σειρά σπηλαίων κατά μήκος της βορειοδυτικής ακτής του νησιού. Έπειτα θα επισκεφτούμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χωριά της Ζακύνθου τις Βολίμες. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο στην αγορά του χωριού, στην οποία θα βρούμε τοπικά προϊόντα όπως χειροποίητα χαλιά και δαντέλες, τυρί, μέλι και κρασί. Ύστερα, θα επισκεφτούμε ίσως την πιο φωτογραφημένη παραλία της χώρας μας, το Ναυάγιο. Φτιαγμένη από εκατομμύρια μικρά βότσαλα και αγκαλιασμένη από τις γαλάζιες αποχρώσεις της θάλασσας που χάνονται στον ορίζοντα, μοιάζει απλά μοναδική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μπόχαλη – Κυλλήνη – Αθήνα

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Μπόχαλη, κάτω από το Ενετικό κάστρο όπου θα περιηγηθούμε στα μικρά και ήσυχα δρομάκια με τα παλιά σπίτια. Επίσης θα επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό Ύμνο. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο κέντρο της πόλης έχοντας χρόνο για μια τελευταία βόλτα αλλά και για ψώνια. Επιβίβαση στο καράβι για Κυλλήνη και άφιξη νωρίς το βράδυ στην Αθήνα.

Choose a date to book now

Available
Not Available
Selected
Tour type: Specific Date
Maximum number of people: Unlimited
Location:
Rate:
Departure date:
Arrive date:
Adults:
Children:
Infant:

You are booking for Ζάκυνθος

Submit

Your Booking:

Tour’s Reviews

There is no review